Personal Training

Met personal training help ik jou op weg om efficiënt en doelgericht te sporten. Het programma dat ik aanbied is een combinatie van een veelzijdige functionele kracht- en conditietraining. Lessen vinden plaats in Studio 88, in het park, of thuis. Personal Training met Lisette betekent aandacht voor jou alleen, personal coaching en evaluaties. 

Sport je regelmatig? Dan zul je merken dat je lichaamshouding verbetert, je sterker en leniger wordt, coördinatie en conditie verbetert en je wordt sneller. Het is mogelijk om begeleid te worden om af te vallen of aan te komen, maar ook als je aan het herstellen bent van een blessure of bevalling.

Ik adviseer een begeleidingstraject van ten minste 6 tot 12 maanden want progressie ervaren en een lifestyle verandering kost tijd. Wil je jouw doelen halen, vraag een gratis intake gesprek aan. Of boek direct een proefles hieronder.

Proefles Personal Training

Proefles van 60 minuten waarbij ik jou begeleid op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook gaan we jouw doelen en beginsituatie in kaart brengen. In Studio 88 Dordrecht.

€25,00

3 maanden Personal Training Plan met KORTING

Inclusief body analyse, 15 wekelijkse lessen van 75 minuten, persoonlijk trainingsplan, voedingsadvies, wekelijkse evaluatie. Prijs: EUR 750 voor 3 maanden of 50 per week. 20% korting als je in 1 keer betaalt: EUR 599,-

€599,00

Aanpak Personal Training by Lisette
In een gratis intake gesprek gaan we jouw sportverleden bekijken, eventuele blessures en jouw doelstellingen bespreken. We plannen dan een sportsessie in van 60 minuten waarbij ik jou begeleid en test op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook gaan we je wegen en meten om jouw beginsituatie in kaart te brengen.

Als het klikt kunnen we samen aan de slag gaan voor een introductieperiode van 3 maanden. Je ontvangt van mij een persoonlijke evaluatie, aanpak en een persoonlijk trainingsschema.

Wat kun je verwachten van Personal Training met Lisette?

  • Body analyse
  • Wekelijkse training
  • Focus tijdens trainingen: techniek, cardio, kracht, snelheid en plezier hebben
  • Trainingsschema op maat
  • Fitness testen om progressie te meten
  • Wekelijkse meting en evaluatiegesprek
  • “Mental” coaching (ook buiten trainingen om bereikbaar via telefoon of whatsapp)
  • Advies over sport, beweging en ademhalingstechnieken
  • Aanbevelingen voeding
  • Gratis proefles indien je kiest voor een 3 maanden Personal Training Plan (wordt verrekend)

Zie hieronder 2 filmpjes van Personal Training met Michelle en de progressie die zij maakte in 3 maanden: