Yoga & connect Women’s Circle: uitgesteld

EVENEMENT UITGESTELD! Vanwege de Corona situatie is de Yoga & connect Women’s Circle voorlopig uitgesteld. Op dit moment is er geen nieuwe definitieve datum. In deze 2,5 uur durende workshop speciaal voor vrouwen proberen we blokkades te doorbreken door middel van meditatie en yoga, connecten we met elkaar, mediteren we en doen we aan self-mapping om ons zelfvertrouwen te boosten.

Wil je graag connecten met je innerlijke zelf en zoek je een vernieuwende manier om het beste uit jezelf te halen, wees erbij!

De workshop wordt gehouden in onze Studio 88 in Dordrecht en gaat door bij ten minste 6 aanmeldingen. Er is plek voor maximaal 10 aanmeldingen. De kosten voor deze workshop bedragen EUR 20 (aan de deur EUR 25), dit is inclusief onbeperkt thee/koffie en gezonde snacks.

Reserveren:
Vul direct onderstaand formulier in. Om zeker te zijn van een plek maak je EUR 20 over naar NL36 KNAB0256 598304 tnv Healthy Living by Lisette, ovv jouw naam en “womens circle”. Cash of pinnen op de dag zelf is ook mogelijk, de kosten zijn dan EUR 25, te betalen voor aanvang van de workshop.

Programma:
10:30 inloop
11:00 start programma meditatie en yoga
11:30 connecten en doorbreken innerlijke blokkades
12:15 korte pauze
12:30 self mapping
13:30 einde

Lokatie: Studio 88, Mauritsweg 88 Dordrecht

Check ook meer info en updates op Facebook.