Personal coaching

Personal Coaching by Lisette
Ik geloof dat we door middel van yoga, meditatie (rust) en de juiste beweging, ons lichaam en geest sterker en gezonder kunnen maken, hiervoor hoef je niet in de sportschool te zijn. De uitdaging is om voldoende beweging te vinden die past in jouw levensstijl, balans te vinden tussen lichaam en geest en goed te zorgen voor jouw lichaam met de juiste voeding.

Door middel van personal coaching help ik graag anderen die op zoek zijn naar meer balans, structuur en beweging in hun leven.

Een coachingstraject met mij bestaat uit:

  • intake gesprek
  • try out les (tijdelijk gratis)
  • gratis body analyse en bewegings-/coachings advies en tips
  • 3 tot 12 maanden coachingsplan op maat
  • huiswerkopdrachten
  • gratis goodie bag MET een yoga mat voor een moment voor jezelf.
  • tussentijdse evaluaties

Ben je nieuwsgierig geworden maar wil je weten wat dit precies voor jou betekent? Neem contact op voor een intake gesprek of meer informatie en dan gaan we samen ontdekken welke manier van bewegen bij jou past. Ik kijk er naar uit jou te helpen!