Yoga by Lisette

De focus voor mijn yoga lessen ligt met name op het versterken van de spieren, verbeteren van onze coördinatie, balans en concentratie. Het lichaam sterker maken zorgt ervoor dat je je ook mentaal sterker gaat voelen en je je houding gaat verbeteren.

Daarnaast verweef ik ademhalingstechnieken (pranayama) en meditatie in mijn lessen die helpen bij concentratie en ontspanning in zowel lichaam en geest. Gevolgd door een hoofdmassage voor een moment van volledige ontspanning en overgave.

Waar kun je mijn lessen volgen?

  • Privé les of personal coaching bij jou thuis of in Studio 88 in Dordrecht.
  • Elke dinsdagavond Vinyasa 19.00-20.00 en Yin Yoga 20.00-21.00 bij Wellnesselande in Barendrecht.
  • Elke vrijdagochtend vanaf 7 feb 2020 10.30-11.30 Vinyasa bij Fitland Mullerpier in Rotterdam.

Welke yoga les past bij mij?
Kijk hier voor de yoga lessen die ik aanbied.

Prijzen
Neem contact op voor prijzen. Intake gesprek is altijd gratis.

Wat is Yoga?
Lees hier meer over de yoga Lifestyle.

Namaste ❤️☀️ Lisette

Yoga by Lisette op het strand - reversed warrior