Personal Training

Met personal training help ik jou op weg om efficiënt en doelgericht te sporten. Het programma dat ik aanbied is een combinatie van een veelzijdige functionele kracht- en conditietraining. Lessen kunnen plaatsvinden in Studio 88, in het park, het zwembad of in de sportschool. Door middel van een persoonlijk trainingsschema kun je in jouw eigen tijd effectief sporten in de sportschool of thuis. Het is mogelijk om begeleid te worden ter voorbereiding op een wedstrijd of speciale dag (bijvoorbeeld bruiloft), maar ook als je aan het herstellen bent van een blessure.

Ik adviseer een begeleidingstraject van ten minste 6 tot 12 maanden want progressie ervaren en een lifestyle verandering kost tijd. Daarnaast kan ik voorzien in voedingsadvies, hetzij persoonlijk of doorverwijzing naar een voedingsdeskundige of diëtist.

Wil je jouw doelen halen, vraag een gratis intake gesprek aan.

Personal Training met Lisette betekent aandacht voor jou alleen door 1 op 1 trainingen, een trainingsschema op maat, coaching, evaluaties en metingen. Gezond eten en sporten is een investering in jouw gezondheid. Wees de baas over jouw gezondheid!

Sport je regelmatig? Dan zul je merken dat je lichaamshouding verbetert, je sterker en leniger wordt, coördinatie en conditie verbetert en je wordt sneller. Handig als je af en toe een sprintje moet trekken voor de bus of als je fit wilt blijven voor je kids.

Aanpak Personal Training by Lisette
In een gratis intake gesprek gaan we jouw sportverleden bekijken, eventuele blessures en jouw doelstellingen bespreken. We plannen dan een sportsessie in van 60 minuten waarbij ik jou begeleid en test op het gebied van coördinatie, uithoudingsvermogen en kracht. Ook gaan we je wegen en meten om jouw beginsituatie in kaart te brengen. Als het klikt kunnen we samen aan de slag gaan voor een introductieperiode van 3 maanden. Je ontvangt van mij een persoonlijke evaluatie, aanpak en een persoonlijk trainingsschema.

Wat kun je verwachten van Personal Training met Lisette?

  1. Body analyse
  2. Wekelijkse training
  3. Focus tijdens trainingen: techniek, cardio, kracht, snelheid en plezier hebben
  4. Trainingsschema op maat
  5. Fitness testen om progressie te meten (bijv. Coopertest)
  6. Wekelijkse meting en evaluatiegesprek
  7. Mental coaching (ook buiten trainingen om bereikbaar via telefoon of whatsapp)
  8. Advies over sport en fitness
  9. Aanbevelingen voeding
  10. Gratis kickstarttraining indien je direct een doorstart maakt (normaal EUR 25).

Zie hieronder de progressie die Mies maakte in 3 maanden: